Nicolinehus – hvor natur og bylivet mødes

Nicolinehus – hvor natur og bylivet mødes

I Århus rejser sig en ny bygning, som vil give Århus Ø et helt nyt udtryk. Med inspiration fra midtbyen gale karréer med robuste røde teglsten vil Nicolinehus blive en fusion af historie og modernitet, som vil komme sammen i denne flotte bygning. 

Beliggende ved havnen bliver Nicolinehus et samlingspunkt hvor bylivet møder naturen, og hvor havnepromenaden får en ny tilføjelse med flot arkitektur. Med mange sociale tilføjelser til bygningens udtryk får Århus Ø et nyt samlingspunkt for alle generationer. 

Er du interesseret i at læse mere om arkitekturen bag Nicolinehus, eller høre mere om muligheden for at leje/købe kvadratmeter i den nye bygning, så kan du gå ind på Arkitekturen i Nicolinehus og læse mere. Du kan også læse med her hvor du får en kort præsentation af arkitekturen for Nicolinehus. 

Prisvindende arkitekter frembringer midtbyens charme

Nicolinehus er tegnet af prisvindende Aart Architects, som i denne bygning formåer at frembringe midtbyens gamle karréer charme med robuste røde teglsten. Denne charme er blevet fusioneret med idéen om gårdhaven som indrammes af lejligheder, med et terrasselandskab af forskudte flader. 

Bygningen giver frit udsyn til alle verdenshjørner og alle de flotte omkringliggende omgivelser, såsom Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådhavn og den historie midtby. Nicolinehus har havnen lige ved sin side, og bygningen i sig selv vil derfor samle byen og havet. 

Naturen er i centrum for Nicolinehus

En motivation bag Nicolinehus var at skabe en grøn oase i hjertet af Århus Ø. Derfor vil bygningen have et stramt grid af træer og beplantninger på tværs af bygningen, helt ud til havnekanten, for at binde naturen og bygningen sammen med havet. 

De forskellige grønne rum i og omkring bygningen giver byningen en beplantningsmæssig karakter, hvilket blot vil skabe oplevelser og muligheder for besøgende og beboer. 

De forskellige lag af terrasser giver beboere mulighed for at komme i nærkontakt med naturen, både med havet som nabo, med de grønne bælter i og omkring bygningen, og den direkte kontakt til solen og den friske luft ved vandet. 

Følg med i udviklingen og bliv en del af Nicolinehus

Når du går ind på linket Arkitekturen i Nicolinehus har du mulighed for at følge med i udviklingen af bygningen, og opførelsen af Nicolinehus. Her vil du kunne følge med på diverse sociale medier, så du kan se det næste nye der sker i opførelsen. 

Du kan også skrive dig op til nyhedsbrevet, hvor du løbende vil blive tilsendt nyheder fra Nicolinehus. Her vil du også få direkte adgang til at kunne skrive dig op til lejemål og køb af ejendom i Nicolinehus, så du kan blive en del af Århus Ø’s nye midtpunkt. 

Skriv et svar