Professionel vejledning til at finde en ny direktør

Vi hjælper større virksomheder og organisationer med at finde de rette kandidater til stillinger som for eksempel administrerende direktør, salgsdirektør og lignende direktørstillinger.

Find de rigtige kandidater

Vi hjælper større virksomheder og organisationer med at finde de rette kandidater til stillinger som for eksempel administrerende direktør, salgsdirektør og lignende direktørstillinger.

Det kan være en svær og krævende proces at finde frem til og ikke mindst at udvælge den person, der er den helt rette kandidat til stillingen som direktør i jeres organisation eller virksomhed. Denne person skal både have de rette faglige kvalifikationer og være tunet ind på det marked, jeres virksomhed opererer på, men det er mindst lige så vigtigt, at han eller hun passer ind i den kultur, som gør sig gældende i jeres virksomhed eller organisation. 

I vores dage flyder internettet over med CV’er og bud på potentielle kandidater til stillinger, og derfor kan det være svært at holde tungen lige i munden og hovedet koldt, når listen af mulige kandidater til stillingen som direktør i jeres virksomhed eller organisation nærmest virker uendelig. Hvordan starter man processen med at finde egnede kandidater og få snævret feltet ind til de mest relevante af slagsen?

Her kan det være guld værd med professionel vejledning fra et firma, som har specialiseret sig i netop headhunting og rekruttering af direktører. Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Det kan hurtigt blive en meget tidskrævende affære at kaste sig ud i opgaven med at finde en ny administrerende direktør, ny salgsdirektør eller en anden form for direktør, og som vi alle ved, så er tid penge. Endnu værre kan det gå, hvis I klarer opgaven og får ansat en direktør – men efterfølgende finder ud af, at I aldrig fik afklaret tilstrækkeligt godt, om der egentlig var et perfekt match mellem kandidaten og jeres virksomhed eller organisation, inden der blev sat en underskrift på ansættelsespapirerne.

Her er det en stor hjælp at kunne læne sig tilbage og bruge redskaber og vejledning fra en virksomhed, som er specialiseret i netop headhunting og rekruttering. På den måde undgår I at spilde tid på en ineffektiv rekrutteringsproces ligesom I forhøjer jeres chancer for rent faktisk at få udvalgt den bedste person til stillingen – ved første forsøg.

Få professionelle til at finde din næste direktør

Vi (som udelukkende online rådgivning) kan ikke finde din næste direktør, men give dig nogle konkrete råd til hvordan du skal bære dig ad. Til gengæld har vi lavet et samarbejde med nogle af de absolut mest kvalificerede i branchen. De specialiserer sig med strategisk ansættelser af direktionsmedlemmer og nøglepersoner i virksomheder, som eks. bysterelsemedlemmer og direktører i større virksomheder.

rekruttering af direktør

Rekruttering i hele Danmark, Europa og resten af verden

Vi ved, at verden er stor, og at den rette person ikke nødvendigvis er at finde i det nærmeste nabolag, eller endda i samme region eller land, som jeres virksomhed eller organisation har adresse.

Der findes en stor gruppe af dygtige og relevante kandidater til direktørstillinger, hvis man bevæger sig uden for Danmarks grænser.

Så hvorfor begrænse sig?

Derfor kigger vi ikke kun inden for Danmarks eller Europas grænser, men hjælper med rekruttering i hele verden, hvis det giver mening for jeres virksomhed eller organisation.

Det kan også være, jeres virksomhed eller organisation slet ikke befinder sig inden for Danmarks grænser. I sådan et tilfælde vil det naturligvis også give rigtig god mening at søge efter kandidater i (blandt andet) det geografiske område, hvor I befinder jer. Der står vi til rådighed og tilbyder jer relevant vejledning og assistance til headhunting rekruttering, der foregår uden for Danmarks eller Europas grænser.

dialog med mulig direktør

Diskretion uden undtagelse

Vi har fuld forståelse for, at en rekrutterings- og ansættelsesproces kan være en diskret affære, som I ønsker skal foregå diskret og fortroligt uden at uønskede personer i eller uden for jeres virksomhed skal have kendskab til denne proces. Det har vi selvfølgelig fuldstændig forståelse for, og derfor garanterer vi jer 100 procent diskretion – og det er uden undtagelse – i processen med at rekruttere og ansætte en ny direktør til jeres organisation eller virksomhed.

Ingen omtale der kan påvirke jeres virksomhed eller kandidater

Vi har fuld forståelse for, at der kan være information i forbindelse med rekrutteringen og ansættelsen af en ny direktør til jeres virksomhed, som kan påvirke enten jeres virksomhed eller kandidater til stillingen, hvis det kommer frem. Derfor garanterer vi, at der ikke vil slippe nogen uønsket omtale ud omkring arbejdet med at headhunte og rekruttere en ny direktør til jeres virksomhed eller organisation. Vi arbejdet diskret og fortroligt i alle tilfælde, hvor det er påkrævet.

analyse af kandidatens egenskaber

Analyse af egenskaber og personlighedstyper på potentielle kandidater

Som en del af processen med at udvælge den helt rette kandidat til stillingen som direktør i jeres virksomhed eller organisation råder vi over en række relevante analyser og værktøjer, som hjælper med at sandsynliggøre, at det er den helt perfekte person, vi finder frem til og udvælger.

Kandidaters erfaring fra lignende stillinger

Vi kigger blandt andet på kandidaternes erfaring fra lignende stillinger som led i processen med at headhunte og udvælge de bedste kandidater til stillingen hos jer. Kandidaternes erfaringer fra lignende stillinger vil give et godt indblik i hans eller hendes faglige og personlige kompetencer, men det kan ikke stå alene til at udgøre en relevant analyse af kandidaternes velegnethed til stillingen i jeres virksomhed.

Undersøgelse af tidligere resultater

Med i vores analyse hører også en undersøgelse af de resultater, kandidaterne tidligere har præsteret i stillinger hos andre virksomheder eller organisationer. I tillæg til analysen af kandidaternes tidligere erfaring fra lignende stillinger er en undersøgelse af tidligere resultater et værdifuldt pejlemærke at navigere efter: Har kandidaten formået at skabe resultater i sine tidligere stillinger, og hvor bemærkelsesværdige har disse resultater været? Har kandidaten tidligere skabt resultater, som minder om de resultater, I ønsker at se I jeres virksomhed eller organisation? 

Personlighedstype og vigtigheden for at den matcher jeres organisation

Med i vores redskabskasse hører også en test af personlighedstype. Det er endnu et værdifuldt redskab, der hjælper til at sikre, at det faktisk er den mest egnede kandidat, I vælger til stillingen som direktør i jeres virksomhed eller organisation.

Personlighedstest har en lang række af fordele. Det giver jer et godt indblik i kandidatens styrker og svagheder – herunder hvor I skal sætte ind, for at hjælpe ham eller hende bedst muligt i jobbet. Samtidig kan I bruge personlighedstest til at sørge for, at I har en bred repræsentation af personlighedstyper i jeres virksomhed, sådan så I bedst muligt kan dække alle kompetencer ind.

Gennemgang af CV
Gennemgang af resultater

Dialog med kandidater

Som det sidste led i processen med at rekruttere den helt rigtige kandidat til stilligen som direktør i jeres virksomhed eller organisation, foretager vi en dialog med de kandidater, der er blevet vurderet til at være de mest relevante for jer.

Gennemgang af CV og tidligere resultater

Vi har allerede tidligere i processen kigger på kandidaternes tidligere erfaring og resultater i lignende stillinger, men i den sidste del af ansættelsesprocessen tager vi en personlig dialog med kandidaterne for mundligt og interaktivt at gennemgå deres CV og tidligere resultater.

Tilbagevendende samtaler med kandidater

Vi afholder ikke kun en enkelt samtale med de kandidater, der er blevet vurderet som særligt relevante til stillingen som direktør i jeres virksomhed eller organisation. Vi afholder tilbagevendende samtaler med kandidaterne, fordi det kræver mere end blot en enkelt snak at sikre sig, at der er et perfekt match mellem jer og en kandidat.

Præsentation af de bedst kvalificerede kandidater

Til slut, når vi har lavet den påkrævede mængde undersøgelser, analyser og mundtlige samtaler med kandidaterne, udvælger vi de kandidater, vi med vores faglighed vurderer vil være bedst kvalificerede til at varetage stillingen som direktør hos jer. Vi præsenterer herefter hver enkelt kandidat, så I har et solidt grundlag at træffe jeres beslutning om ansættelse på.