Vedligeholdelsesfri designer havemøbler

Vedligeholdelsesfri designer havemøbler

Sommeren står på spring og med denne forhåbentlig nogle skønne solskinsdage som kan nydes i haven eller på terrassen/altanen. Dette indebærer at de gamle havemøbler fra sidste år skal findes frem, vaskes og fikses, så du er parat til når solen titter frem. 

Men hvorfor egentlig bøvle med at skulle vedligeholde de gamle havemøbler sommer efter sommer? Det er ikke blot i den perfekte verden at dine havemøbler er vedligeholdelsesfri – Sika Design kan nemlig byde på et stort sortiment af vedligeholdelsesfri havemøbler. Og så er de ovenikøbet bæredygtige!

Inde på deres hjemmeside havemøbler vil du finde en lang række forskellige møbler i forskellige farver, design og størrelser. Her kan du også læse mere om Sika Design og deres bæredygtige koncept. Herunder vil du finde en kort introduktion til det flotte udvalg af havemøbler, som Sika Design har at byde på. 

Vedligeholdelsesfri med flot design

Alle møbler fra Sika Design er lavet af UV-bestandigt ArtFiber, som er blevet monteret på aluminium eller stål stel. Dette garanterer dig at dine havemøbler kan modstå al slags vejr – lige fra solskin til regn og svingende temperaturer. 

Møblerne kræver ingen vedligeholdelse udover en fugtig klud engang imellem, da der ikke er nogen risiko for rust eller mug fra fugt. 

Trods det slidstærke materiale er havemøbler fra Sika Design lavet i flotte design, som vil se flot ud i hvilken som helst have. Sortimentet dækker over alt lige fra hængestole, lænestole, café stole og liggestole, til flotte sofaer, fodskamler, spisebord stole og borde. 

Bæredygtighed i højsædet

Sika Design holder deres produktion og design af møbler til et bæredygtigt koncept. Dette er knyttet til anvendelsen af rattan, som er en græsart, der vokser op af træerne i regnskoven i Indonesien. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenererer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og er et perfekt materiale til at lave møbler.

Det er både et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperaturudsving, hvilket giver dig de vedligeholdelsesfrie møbler, som kan klare hvilket som helst vejr. Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbelproduktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Men ikke nok med at materialet anvendt af Sika Design er miljøvenligt, så er selve produktionen af møblerne og transporten også bæredygtigt. Alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokale traditionelt håndkraft. Der bruges derfor ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblerne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport. 

Skriv et svar